Leader






 


Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην Ε.Ε

Πληρωμές, δάνεια & επενδύσεις

Σύσταση & επέκταση επιχείρησης


geodm.gr

 Αποτέλεσμα εικόνας για summer fancy food show 2017 Η 63η Διεθνής Έκθεση SUMMER FANCY FOOD SHOW, είναι μια ετήσια επαγγελματική έκθεση που διοργανώνεται στη NEA YOΡΚΗ, από 25 έως 27 Ιουνίου 2017, στον Εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS Convention Center.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον σύνδεσμο «SPECIALTY FOOD ASSOCIATION», στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 3.000 μέλη. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.

Περισσότερα...

 Αποτέλεσμα εικόνας για securechain CLUBE

"Ευρωπαϊκές Καλές Πρακτικές για Τηλεθερμάνσεις από Βιομάζα -Ανοιχτή συζήτηση για Τηλεθερμάνσεις στο Δήμο Γρεβενών"

Ανοιχτή συζήτηση με ξένους εμπειρογνώμονες σε θέματα τηλεθέρμανσης από βιομάζα διοργανώνει το ClusterΒιοενέργειας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE) σε συνεργασία με το Δήμο Γρεβενών τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών στις επτά το απόγευμα (19:00).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν παραδείγματα και καλές πρακτικές από τηλεθερμάνσεις βιομάζας από την Σουηδία και την Ολλανδία, ενώ επίσης θα παρουσιαστούν και οι καλές πρακτικές τις οποίες επισκέφτηκε, πρόσφατα, η Ελληνική αποστολή στην Αυστρία. Τέλος θα παρουσιαστούν συνοπτικά τα αποτελέσματα της μελέτης για τη διερεύνηση της δυνατότητας υλοποίησης τηλεθέρμανσης με βιομάζα στην πόλη των Γρεβενών που πραγματοποίησε το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, ώστε μαζί με τα προηγούμενα να αποτελέσουν τη βάση για μια διαλογική ανοιχτή συζήτηση με τους ξένους ειδικούς, όλους τους εμπλεκόμενους και τους συμμετέχοντες.

Περισσότερα...

1η Συνάντηση Στρογγυλής Τραπέζης με στόχο την ανάπτυξη στρατηγικής για την επίτευξη των Στόχων Αειφόρου Ανάπτυξης στα Βαλκάνια, Σάββατο 17  width= Ενόψει των νέων διεθνών δεσμεύσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κλιματική αλλαγή καθώς και προκλήσεων όπως η οικονομική κρίση και οι γεωπολιτικές εξελίξεις, ο αγρο-διατροφικός τομέας οφείλει να ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα, να εκσυγχρονιστεί, και να γίνει πιο συνεκτικός με τους τομείς της επικοινωνίας και της πληροφορίας. Στα συμπεράσματα που υιοθετήθηκαν τον Ιανουάριο του 2017 από το Συμβούλιο των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ, προέκυψε ότι απαιτούνται περαιτέρω προσπάθειες για να διασφαλισθεί η βιώσιμη, ανταγωνιστική και ψηφιακή γεωργία, μέσω της αξιοποίησης των διαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών.

Περισσότερα...

logo image

H ANKO συμμετέχει στο περίπτερο του ΤΟΕΒ Μεσόβουνου στα πλαίσια εκπόνησης της μελέτης "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΣΟΒΟΥΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ". (Φωτογραφίες)

Περισσότερα...

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες  στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, δέκα ημέρες πριν την έναρξη της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς. Πρόκειται για το σημαντικότερο επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς, που αναμένεται και φέτος να προσελκύσει εκατοντάδες επισκέπτες από 30 και πλέον χώρες του εξωτερικού.

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» διασφάλισε, άλλωστε, την πραγματοποίηση 2 διεθνών πτήσεων (charter) από τη Ρωσία και την Ουκρανία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τόσο οι επισκέπτες  της  Έκθεσης, όσο και οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες.

Περισσότερα...


ANKO AE Social Media

 

ANKO SA Facebook  ANKO SA LinkedIn  ANKO SA Instagram  ANKO SA Youtube

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.