Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας

image

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη του «Νέου Επιχειρηματικού Προτύπου και του Μοντέλου Ανάπτυξης», που θα επανεκκινήσει την τοπική οικονομία και θα αφυπνίσει όλες τις δημιουργικές φωνές και δυνάμεις που νοιάζονται και αγωνιούν για το μέλλον της περιοχής.

Οι επιχειρηματίες και οι φορείς της περιοχής φιλοδοξούν να αποτελέσει την αρχή για ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο που γρήγορα θα μετουσιωθεί σε πράξη. Χωρίς φοβικότητα, χωρίς κραυγές, με προτάσεις, με γνώση και παρεμβάσεις που θα συμβάλουν στη δημιουργία ενός δυναμικού παραγωγικού και επενδυτικού περιβάλλοντος που θα οδηγήσει τον τόπο μας σε μια αναπτυξιακή πορεία με όρους βιωσιμότητας, ισορροπίας και ρεαλισμού.

Η παρεμβατικότητα  η αποφασιστικότητα και ο ρόλος των τοπικών φορέων είναι στο επίκεντρο της προσπάθειας αυτής για τη διοργάνωση του πρώτου συνεδρίου « Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης στη Δυτική Μακεδονία» που θα γίνει στις 12 & 13 Φεβρουαρίου στην πόλη της Κοζάνης. Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου θα λάβει χώρα και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας στηρίζοντας την πρωτοβουλία αυτή. 

  • Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου είναι:
    • Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Εθνική Προτεραιότητα και Περιφερειακές Ιδιομορφίες
    • Τοπική Αυτοδιοίκηση & Δημόσια Διοίκηση: Οι εποχές άλλαξαν, εμείς; Το νέο μοντέλο χάραξης & άσκησης περιφερειακής πολιτικής. Ο ρόλος και οι προκλήσεις της Δημόσιας Διοίκησης στην υποβοήθηση του επιχειρείν
    • Χρηματοδότηση / Επενδύσεις: Εργαλεία ρευστότητας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
    • Ενέργεια & Διαχείριση Απορριμμάτων: H συμβολή και η σημασία τους στην ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας

Αναλυτικές πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτεεδώ

 

image

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟΜέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3 50100 Κοζάνη Τηλ.: +30 24610 24022 Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/http://www.enterprise-hellas.gr/

Το Enterprise Europe Network - Hellas    είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ.

Το Enterprise Europe Network - Hellas   , μέλος του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.


Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.