Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης πραγματοποιεί την παρούσα έρευνα για τη «Διερεύνηση της κλαδικής επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και της δυνατότητας πρωτογενούς παραγωγής στον κλάδο της μεταποίησης μέσα από την παραγωγή πρώτων υλών που εισάγονται μέχρι σήμερα από τοπικές επιχειρήσεις».

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να συμπληρώσουν το παρακάτω ερωτηματολόγιο ως μέρος της μελέτης η οποία,μετά την ολοκλήρωσή της, θα  αποσταλεί. Οι ερωτήσεις είναι όλες πολλαπλών επιλογών. Αυτή η έρευνα δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 5'.

Παρακαλούμε για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου έως 14/12/2016 στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/J7453N

 

  •   Περισσότερες πληροφορίες:

Πανεπιστήμιο Δυτικής ΜακεδονίαςΔρ. Ελπίδα Σαμαρά, Ερευνητής, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Εργαστήριο Διαχείρισης Τεχνολογίας (MaterLab)Τηλ. +30 24610 56660, +30 24610 56664Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότηταςe-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Τηλ. +30 24610 56250, +30 24610 56254

 


Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.