Leader






 


Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην Ε.Ε

Πληρωμές, δάνεια & επενδύσεις

Σύσταση & επέκταση επιχείρησης


geodm.gr

Το Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενωση Δήμων) αποφάσισε, για 2η συνεχή χρονιά, την κάλυψη του οικονομικού κόστους συμμετοχής όλων των δήμων της Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση "ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ" που αφορά στην προβολή της περιφέρειάς μας με άξονες τη Γαστρονομία και τον Τουρισμό.

Η εμπειρία από την περασμένη χρονιά έδειξε ότι τα αποτελέσματα ανάδειξης και προβολής των επιχειρήσεων της περιοχής μας πολλαπλασιάζονται, όταν η αυτοδιοίκηση συνεργάζεται αποτελεσματικά με τους φορείς υποστήριξης της επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΕΔ καλεί τους δήμους να συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή ενημερώνοντας σχετικά τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της γαστρονομίας και του τουρισμού.

Για τον συντονισμό της προσπάθειας αυτής, υπεύθυνος από την ΠΕΔ ΔΜ έχει οριστεί ο κ. Αθανάσιος Καραπάτσιος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 24610.26430).


ANKO AE Social Media

 

ANKO SA Facebook  ANKO SA LinkedIn  ANKO SA Instagram  ANKO SA Youtube

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.