image

 

Η Έκθεση Novi Sad και το Enterprise Europe Network Σερβίας - το Πανεπιστήμιο του Novi Sad και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Σερβίας διοργανώνουν τη Διεθνή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων AgroB2B@NSFair, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Αγροτικής Έκθεσης στο Novi Sad, στις 11 Μαΐου 2015.

  • Βασικοί τομείς

Παραγωγοί και έμποροι τροφίμων και ποτών  Αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμός  Χημικά προϊόντα για τη γεωργία  Συσκευασία  Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  Εξοπλισμός επεξεργασίας και θερμοκηπίων  Εφαρμοσμένη επιστήμη και έρευνα  Καινοτόμες αγροτικές τεχνολογίες

  • Γιατί να συμμετέχετε

Οι Διεθνείς Εκδηλώσεις Επιχειρηματικών Συναντήσεων προσφέρουν μία σημαντική στήριξη στις επιχειρήσεις που άναζητούν διεθνείς συνεργασίες, ιδιαίτερα στο πλαίσιο εκθέσεων. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τους πιθανούς συνεργάτες τους σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και τις πληροφορίες που διατίθενται για τη δραστηριότητα και τα ενδιαφέροντα των εταίρων. Στη συνέχεια δημιουργείται μια λίστα συναντήσεων που πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο. Κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση θα έχει στη διάθεσή της, εκ των προτέρων, μία συγκεκριμένη λίστα ξένων επιχειρήσεων με τις οποίες επιθυμεί ή επιθυμούν να συναντηθούν στο πλαίσιο της εκδήωσης.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων AgroB2B@NSFair είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν μόνο το εισιτήριο εισόδου στο χώρο της έκθεσης, που είναι 5 ευρώ.

Γλώσσα εκδήλωσης: Αγγλικά

  • Προθεσμίες

4 Μαΐου 2015: Online εγγραφή (εισάγετε το προφίλ της επιχείρησής σας)  7 Μαΐου 2015: Διαλέγετε προφίλ επιχειρήσεων που σας ενδιαφέρουν και κλείνετε b2b συναντήσεις  11 Μαΐου 2015: Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων "AgroB2B@NSFair"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ?Είναι μία σειρά 30-λεπτων συναντήσεων που προγραμματίζονται σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα, τα ενδιαφέροντα και τους στόχους κάθε επιχείρησης ατομικά!

image Λίγα λόγια για την Αγροτική Έκθεση στο Novi Sad(9 έως 15 Μαΐου 2015)

Η Αγροτική Έκθεση στο Novi Sad είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση του αγροτικού τομέα στα Δυτικά Βαλκάνια και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με νέο περιεχόμενο και θέματα για διάφορους συμμετέχοντες η Αγροτική Έκθεση στο Novi Sad παραμένει σε κορυφαία θέση μεταξύ των διεθνών εκθέσεων του χώρου. Οι εκθέτες αγροτικών μηχανημάτων θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ανοιχτό χώρο 40,000 τ.μ., ενώ σε εσωτερικό χώρο 9,000 τ.μ. θα υπάρχουν εκθέτες από διάφορους τομείς που σχετίζονται με τον αγροτικό τομέα. Σημαντική πλευρά της Έκθεσης αποτελεί η εθνική έκθεση ζώντων ζώων σε ανοιχτό χώρο 5,000 τ.μ..

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη Διεθνή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων AgroB2B@NSFair 2015 στον ακόλουθο σύνδεσμο:http://agrob2b-nsfair2015.talkb2b.net/

Οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μπορούν, επίσης, να επικοινωνήσουν με την ΑΝΚΟ, μέλος του Enterprise Europe Network - Hellas (24610.24022, κα. Λιάνα Παπατέρπου, κ. Σπύρος Κελλίδης, e-mails:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

image

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟΜέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3 50100 Κοζάνη Τηλ.: +30 24610 24022 Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/http://www.enterprise-hellas.gr/

Το Enterprise Europe Network - Hellas είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ.

Το Enterprise Europe Network - Hellas, μέλος του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.