-->

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 στης 13:00 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ΟΤΔ ΑΝΚΟ ΑΕ με τους φορείς της ΤΑ Κοζάνης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για το περιεχόμενο του προγράμματος, τις προϋοποθέσεις, τους όρους και δεσμεύσεις καθώς και για τον από κοινού καθορισμό της περιοχής παρέμβασης.

Περισσότερα...

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 στης 17:00 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ΟΤΔ ΑΝΚΟ ΑΕ με τους φορείς της ΤΑ Γρεβενών. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για το περιεχόμενο του προγράμματος, τις προϋοποθέσεις, τους όρους και δεσμεύσεις καθώς και για τον από κοινού καθορισμό της περιοχής παρέμβασης.

Περισσότερα...

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στης 13:00 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ΟΤΔ ΑΝΚΟ ΑΕ με ΕΒΕ Κοζάνης και ΤΕΕ ΟΕΕ Δ.  ΓΕΩΤΕ Μακεδονίας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για το περιεχόμενο του προγράμματος, τις προϋοποθέσεις, τους όρους και δεσμεύσεις καθώς και για τον από κοινού καθορισμό της περιοχής παρέμβασης.

Περισσότερα...

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο Κωνσταντίνος Καραμανλής στη ΖΕΠ Κοζάνης η συνάντηση της ΟΤΔ ΑΝΚΟ ΑΕ με αγροτικούς συνεταιρισμούς. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για το περιεχόμενο του προγράμματος, τις προϋοποθέσεις, τους όρους και δεσμεύσεις καθώς και για τον από κοινού καθορισμό της περιοχής παρέμβασης.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.