Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης επιχειρήσεων στον κόσμο. Αποτελείται από 600 συνεργαζόμενους οργανισμούς, 4.000 εξειδικευμένα στελέχη και 17 ομάδες εμπειρογνωμόνων σε αντίστοιχους βιομηχανικούς τομείς. Από το 2008 έχει βοηθήσει 2,9 εκατομμύρια επιχειρήσεις να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν διεθνώς ενώ 475.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα τις εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες του Δικτύου.

Η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας είναι ιδρυτικό μέλος της κοινοπραξίας Enterprise Europe Network - Hellas από το 2008. Ο ελληνικός κόμβος του Enterprise Europe Network αποτελείται από 16 οργανισμούς κατανεμημένους σε όλη τη χώρα και καταξιωμένους στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων βιομηχανικών συνδέσμων, ερευνητικών, τεχνολογικών ιδρυμάτων, καθώς και εμπορικών και βιομηχανικών επιμελητηρίων.

Η νέα περίοδος του δικτύου στην Ελλάδα (2022-2025) σημαίνει νέες ολοκληρωμένες υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με διεθνείς φιλοδοξίες και δυναμικό καινοτομίας. Τα μέλη του Enterprise Europe Network - Hellas είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας:

  • να προχωρήσει σε επιχειρησιακό σχεδιασμό και διαχείριση της καινοτομίας
  • να λάβει μέρος σε επιχειρηματικές αποστολές και διεθνείς επιχειρηματικές συναντήσεις
  • να προχωρήσει σε διεθνείς επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες
  • να δραστηριοποιηθεί σε νέες αγορές
  • να υιοθετήσει νέες τεχνολογίες και τεχνογνωσία
  • να αποκτήσει πρόσβαση σε ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα και εργαλεία
  • να ενημερωθεί για πολιτικές και κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • να διαχειριστεί δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας
  • να διοργανώσει εκπαιδευτικά σεμινάρια και ενημερωτικές ημερίδες.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Enterprise Europe Network - Hellas https://een.gr

Δείτε ιστορίες επιτυχίας του Enterprise Europe Network https://een.ec.europa.eu/success-stories

Επικοινωνήστε μαζί μας στα Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.