Περίληψη διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού (2023-36) για την «Παροχή ερευνητικών γεωτεχνικών υπηρεσιών στο Τμήμα Ενέργειας & Περιβάλλοντος της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - Α.Ο.Τ.Α., στο πλαίσιο της γεωτεχνικής μελέτης για την κατασκευή φράγματος στη θέση Αμάρ Μπέη στην Κοινότητα Λιβαδερού του Δήμου Σερβίων».

Η ΑΝΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό (κάτω των ορίων), μέσω του Εθνικού Σύστηματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων - Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. για την «Παροχή ερευνητικών γεωτεχνικών υπηρεσιών στο Τμήμα Ενέργειας & Περιβάλλοντος της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - Α.Ο.Τ.Α., στο πλαίσιο της γεωτεχνικής μελέτης για την κατασκευή φράγματος στη θέση Αμάρ Μπέη στην Κοινότητα Λιβαδερού του Δήμου Σερβίων».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή ερευνητικών γεωτεχνικών υπηρεσιών στην οποία περιλαμβάνεται η μελέτη των δασικών οδών προσπέλασης, η διάνοιξη τους με εκσκαφέα, η  υλοποίηση Γεωτρήσεων και Φρεάτων, καθώς και οι εργαστηριακές αναλύσεις.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των ογδόντα χιλιάδων ΕΥΡΩ (80.000,00 €), μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% (19.200,00 €) ή συνολικά ενενήντα εννιά χιλιάδων διακοσίων ευρώ (99.200,00€), συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. 24%, ως εξής:

Δείτε εδώ την ολόκληρη την περίληψη διακήρυξης (PDF)

Δείτε εδώ την ολόκληρη την διακήρυξη (PDF)