Τι προβλέπει το επιχειρησιακό σχέδιο της Περιφέρειας

Το σχεδιασμό για την ανάπτυξη τεσσάρων Θεματικών Επιχειρηματικών Πάρκων, που προωθούνται κατά προτεραιότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω της δημιουργίας σύγχρονων υποδομών και την αλλαγή του επιχειρηματικού μοντέλου, προς την κυκλική οικονομία και την βιομηχανική συμβίωση, παρουσίασε σήμερα, 28 Νοεμβρίου, η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε., στους Δήμους Αμύνταιου και Εορδαίας.

Περισσότερα...

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Αναρράχης είναι το αντικείμενο της 2ης ενημερωτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί από την ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας ΑΕ Α.Ο.Τ.Α. την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2023 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.
Η εκδήλωση αποτελεί συνέχεια της αρχικής ενημέρωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28/11/2022.

Περισσότερα...

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Μερά είναι το αντικείμενο της 2ης ενημερωτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί από την ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας ΑΕ Α.Ο.Τ.Α. την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χθες Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, η εναρκτήρια συνάντηση ενημέρωσης θεσμικών και επαγγελματικών φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στη συνεδριακή αίθουσα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Καστοριάς, σχετικά με τη δημιουργία Θεματικού Επιχειρηματικού Πάρκου στην περιοχή του Δισπηλιού, από την ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας ΑΕ.

Περισσότερα...


ANKO AE Social Media

 

ANKO SA Facebook  ANKO SA LinkedIn  ANKO SA Instagram  ANKO SA Youtube

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.