Η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα πλαίσια του Έργου LED «Χαράσσοντας το δρόμο για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης στα δημόσια σχολεία και τη διάδοση της χρήσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» σας προσκαλεί στην Τελική Διάσκεψη του Έργου, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 στην αίθουσα Δ.Σ. της ΑΝΚΟ στην Κοζάνη, με ώρα έναρξης 10:00 π.μ.

Περισσότερα...

Η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σας προσκαλεί στην Εκδήλωση Ενεργειακής Ευαισθητοποίησης στην Καστοριά «Για ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον» στα πλαίσια της Εκστρατείας Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης του Έργου LED «Χαράσσοντας το δρόμο για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης στα δημόσια σχολεία και τη διάδοση της χρήσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας», που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA II Cross-Border Cooperation Programme Greece - Albania 2014-2020».

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021, μεταξύ 11:30 και 13:30 δια ζώσης στο 2ο Λύκειο Καστοριάς, στην Αίθουσα Παρουσιάσεων Κέντρου LED και ταυτόχρονα θα γίνει μετάδοσή της μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Webex. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε εδώ.

Κατά την εκδήλωση θα τηρηθεί το πρωτόκολλο Covid19.

Για να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στην Εκδήλωση Ενεργειακής Ευαισθητοποίησης:
https://minedu-primary.webex.com/minedu-primary/j.php?MTID=m7ee094ae747a84b797f04a9f6adba180

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου LED https://led-albaniagreece.com/ και την ιστοσελίδα της ANKO http://anko.gr

Η Γενική Διευθύντρια της ΑΝΚΟ
ΕΛΕΝΑ ΝΑΜΙΝΙ

 
Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.