Leader


 


Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην Ε.Ε

Πληρωμές, δάνεια & επενδύσεις

Σύσταση & επέκταση επιχείρησης


geodm.gr

Το Φεστιβάλ Νεολαίας Κοζάνης 2022 - Kozani Youth Fest 2022" με τον τίτλο Εσύ είσαι ενημερωμέν@; συντονίζεται από την Οργάνωση Νεολαίας "GO Alive" στα πλαίσια του εορτασμού του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 με στόχο την ενδυνάμωση, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των Νέων! Τοπικοί φορείς και όχι μόνο συμπράττουν στην τριήμερη εκδήλωση και προσκαλούν όλους τους Νέους της περιοχής να γνωριστούν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους.

Το τριήμερο Φεστιβάλ Νεολαίας πραγματοποιείται στα πλαίσια του εορτασμού του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 και θα διεξαχθεί στην Kοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη και στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης ενώ έχει ως στόχο την ενδυνάμωση, την ενημέρωση αλλά και τη ψυχαγωγία των Νέων.

Περιλαμβάνει 4 θεματικές ενότητες:

 1. Πράσινη και ψηφιακή μετάβαση:
  Στόχος είναι να ενημερωθούν οι νέοι και να ενσωματώσουν στην καθημερινότητά τους καλές πρακτικές που θα ενισχύσουν την προστασία και τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος αλλά παράλληλα θα τους δοθούν εργαλεία και χρήσιμες πληροφορίες που θα τους καθοδηγήσουν στον ψηφιακό κόσμο.
 2. Προαγωγή ευκαιριών για τους νέους:
  Στόχος μας είναι να ενημερωθούν οι νέοι για τις ευκαιρίες που μπορεί να τους προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι συνεργαζόμενοι φορείς. Η δράση αυτή θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία ώστε οι νέοι να έρθουν σε επαφή με τοπικούς οργανισμούς και φορείς της κοινωνίας που θα είναι χρήσιμοι για την προσωπική αλλά και επαγγελματική τους εξέλιξη.
 3. Ενσωμάτωση των προοπτικών της νεολαίας στις πολιτικές της Ένωσης:
  Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει με μια ανοικτή συζήτηση νεολαίας την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στη Δημτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, τα αποτελέσματα της οποίας θα προωθηθούν ως αναφορά σε όργανα της Ευρωπαϊκή Ένωσης.
 4. Ενεργοί και Υπεύθυνοι Πολίτες:
  Τέλος, ολόκληρη η διεξαγωγή του φεστιβάλ, το οποίο έχει διοργανωθεί και συντονιστεί από μία πολυπληθής ομάδα νέων ανθρώπων, αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για να προωθηθεί η ενεργός και υπεύθυνη συμμετοχή μας καθώς επίσης και η διάδοση της αξίας της ευρωπαϊκής ταυτότητας μέσα από τυπικές αλλά και άτυπες μορφές μάθησης μεταξύ ομοτίμων (peer learning)

Η ΑΝΚΟ και το Εnterprise Europe Network θα πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ το workshop "Επιχειρώ στον Τόπο μου! Μάθε πώς @ANKO" το | Σάββατο 24/9 και ώρα 13.00
Aν σας ενδιαφέρει Δηλώστε Συμμετοχή εδώ www.goalive.eu/kozaniyouthfest 

Το "Kozani Youth Fest" συντονίζεται από τον Οργανισμό Νεολαίας GO Alive και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 #eyy2022 και υπό την αιγίδα του ΙΝεΔιΒιΜ (Erasmus+/Τομέας Νεολαίας, Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, Eurodesk, Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων) στα πλαίσια της καμπάνιας &Time To Move

Συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, o Οργανισμός Αθλητισμού - Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ και η ΑΝΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ μαζί με το Enterprise Europe Network.

Συνεργαζόμενοι φορείς είναι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας το CluBE (Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας), η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης και το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας - Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ εδώ http://goalive.eu/kozaniyouthfest 


ANKO AE Social Media

 

ANKO SA Facebook  ANKO SA LinkedIn  ANKO SA Instagram  ANKO SA Youtube

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.