Leader


 


Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην Ε.Ε

Πληρωμές, δάνεια & επενδύσεις

Σύσταση & επέκταση επιχείρησης


geodm.gr

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών με τους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση της ΑΝΚΟ συναντήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου με τον Δήμαρχο Γρεβενών και στελέχη/συνεργάτες του Δήμου με στόχο τη συνολική αποτύπωση και αξιολόγηση της πορείας των έργων που είναι σε εξέλιξη και τον προσδιορισμό νέων αναπτυξιακών παρεμβάσεων για ένα βιώσιμο και ελκυστικό Δήμο Γρεβενών.
Σε μια ιδιαίτερα παραγωγική συζήτηση ο Δήμαρχος Γρεβενών Κυριάκος Ταταρίδης με τους ειδικούς συμβούλους του Γιάννη Ντόλια και Φωτεινή Τσαμπαρδούκα και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Πρασίνου Ρήγα Σκόδρα, παρουσίασαν τον αναπτυξιακό τους σχεδιασμό σε επίπεδο συγκεκριμένων έργων που η υλοποίησή τους θα συμβάλλει στην αξιοποίηση και ανάδειξη του πλούσιου φυσικού και οικιστικού αποθέματος της περιοχής.

Περισσότερα...

Στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η νέα Διεύθυνση της ΑΝΚΟ - Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την καθιέρωση τακτικού κύκλου επαφών με τους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, στο Δήμο Πρεσπών συνάντηση με τον Δήμαρχο και στελέχη του Δήμου.

Περισσότερα...

Με αφορμή τους προβληματισμούς που διατρέχουν το σύνολο του αγροτικού κόσμου για το παρόν και το μέλλον του πρωτογενή τομέα στη χώρα μας και ειδικότερα στην περιφέρειά μας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους σε ενημερωτική εκδήλωση, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 01 Απριλίου 2024 στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στη ΖΕΠ Κοζάνης, και ώρα 1:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής»

Δείτε εδώ την πρόσκληση.

"Ανταγωνιστικότητα" 2021-2027 του ΕΣΠΑ :


Eνίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Επιχειρήσεων

«Eνίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Επιχειρήσεων» συνολικού προϋπολογισμού (Δημόσια Δαπάνη) 160.000.000,00€ και δυνατότητα υποβολής επενδυτικών σχεδίων από 80.000,00€ έως και 400.000,00€. Πατήστε στο banner για περισσότερα!

Eνίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

«Eνίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» συνολικού προϋπολογισμού (Δημόσια Δαπάνη) 190.000.000,00€ και δυνατότητα υποβολής επενδυτικών σχεδίων από 30.000,00€ έως και 400.000,00€. Πατήστε στο banner για περισσότερα!

LOGO Πρόγραμμα δίκαιης ανάπτυξιακής μετάβασης

Η Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Μετάβασης ΚΑΛΕΙ τους φορείς που εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες δυνητικών Δικαιούχων Ενεργειακές κοινότητες (Εν. Κοιν.) του ν. 4513/2018
Κοινότητες Ανανεώσιμης Ενέργειας (Κ.Α.Ε) και Ενεργειακές Κοινότητες Πολιτών (Ε.Κ.Π.) του ν. 5037/2023 να υποβάλλουν προτάσεις έργων (πράξεων), προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του/ων Προγράμματος/ων Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση Ταμείου/ων.

Περισσότερα...


ANKO AE Social Media

 

ANKO SA Facebook  ANKO SA LinkedIn  ANKO SA Instagram  ANKO SA Youtube

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.