Στο πλαίσιο του ευρωπαικού προγράμματος Ecotours που υλοποιεί η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούμε να αφιερώσετε 10' από τον χρόνο σας και να συμβάλετε με τις απαντήσεις σας στην έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid στη λειτουργία των Τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και τις αρχές βιώσιμης και κυκλικής οικονομίας που σχεδιάζουν να εφαρμόσουν.

Όλοι οι εταίροι του προγράμματος στην Ευρώπη υλοποιούμε την έρευνα αυτή απευθυνόμενοι στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Τουριστικού οικοσυστήματος αλλά και στους φορείς πολιτικής (stakeholders) που εμπλέκονται με τον Τουρισμό, άμεσα ή έμμεσα.

Μέσω της έρευνας θα καταγραφούν αφενός οι επιπτώσεις της πανδημίας Covid στη λειτουργία των Τουριστικών επιχειρήσεων αφετέρου θα αποτυπωθούν οι κοινωνικοοικονομικές ευπάθειες και οι περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τις προοπτικές βιωσιμότητας μέσω της κυκλικής οικονομίας στον Τουρισμό και της υιοθέτησης περιβαλλοντικών προτύπων.

Το Ερωτηματολόγιο που σας προσκαλούμε να απαντήσετε (στα αγγλικά) έως τις 15 Σεπτεμβρίου, δεν απαιτεί περισσότερο από 10' και θα το βρείτε σε αυτό το link.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι απαντήσεις θα αντιμετωπιστούν με αυστηρή εμπιστευτικότητα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.

Η έγκαιρη συνεισφορά σας θα βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι θα συλλέξουμε ολοκληρωμένα σχόλια που θα οδηγήσουν σε τεκμηριωμένες αποφάσεις και την ανάληψη βιώσιμων στρατηγικών για τον οικολογικό Τουρισμό.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνηση στο τηλ. 2461024022 ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εξής: Βασιλική Βάντα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Λιάνα Παπατέρπου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Σπύρος Κελλίδης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ANKO AE Social Media

 

ANKO SA Facebook  ANKO SA LinkedIn  ANKO SA Instagram  ANKO SA Youtube

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.