• Ecotours
  Ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών μετατρέποντάς τες σε εργαστήρια
  για τη συν-ανάπτυξη κυκλικών και βιώσιμων τουριστικών οικοσυστημάτων
 • Επιχειρημάτικα πάρκα
  Συμμετέχουμε. Συνδιαμορφώνουμε το αύριο
  Θεματικά Επιχειρηματικά Πάρκα
  Δυτικής Μακεδονίας
 • Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ
 • Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ
 • LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
  LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
  Σχεδιάζουμε μαζί το νέο πρόγραμμα
 • EEN
  To Δίκτυο «Enterprise Europe Network»
  συνιστά μία φιλόδοξη πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
  Αποτελεί ένα σύγχρονο και ευέλικτο εργαλείο
  επιχειρηματικής υποστήριξης σ' όλη την Ευρώπη

Πρωτάθλημα Κυπρίνου Λίμνης Πολυφήτου


Leader


 


Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην Ε.Ε

Πληρωμές, δάνεια & επενδύσεις

Σύσταση & επέκταση επιχείρησης


geodm.gr

image image image
image  image image

image Η ΑΝΚΟ & το ΕΚΤ, ελληνικοί κόμβοι του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Enterprise Europe Network, καλούν ερευνητές, επιχειρήσεις και συνδέσμους επιχειρήσεων σε δειθνή εκδήλωση συναντήσεων επιχειρηματικής και ερευνητικής συνεργασίας (Research and Innovation Brokerage Event), στις 17 Σεπτεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του τελικού συνεδρίου SAFFRONOMICS2015(16-17 Σεπτεμβρίου 2015)στο Almagro, Ισπανία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Universidad de Castilla-La Mancha, συνεργασία με οργανισμούς 20 ακόμα χωρών στο πλαίσιο του COST Action FA1101.

Ποιος μπορεί να συμμετέχει;

Ο σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα δράσης για έρευνα, καινοτομία και ασφάλεια στον κρόκο σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς (αγρότες, έμποροι, ΠΟΠ, ελεγκτές ποιότητας, καταναλωτές, παραγωγοί, ερευνητές κ.λπ.)

Στο πλαίσιο των διμερών συναντήσεων, θα διερευνηθούν μελλοντικές ευκαιρίες για συνεργατική έρευνα και καινοτομία στο χώρο της αγροδιατροφής και του κρόκου.

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες εντός και εκτός Ευρώπης.

Γιατί να συμμετέχω;

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και ερευνητικοί οργανισμοί που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα:

 • Να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα του συνεδρίου SAFFRONOMICS που εστιάζουν σε έρευνα και καινοτομία για τον κρόκο.
 • Να προσεγγίσουν νέους πελάτες και να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους εντός και εκτός Ευρώπης.
 • Να πραγματοποιήσουν στοχευμένες διμερείς συναντήσεις 30 λεπτών με άλλους φορείς που συμμετέχουν στο συνέδριο με βάση προκαθορισμένα προφίλ αναζήτησης συνεργασίας
 • Να ενημερωθούν αποτελεσματικά για προϊόντα που τους ενδιαφέρουν με την υποστήριξη των τοπικών γραφείων του Enterprise Europe Network. 

Διαδικασία συμμετοχής

 • Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης
 • Τα προφίλ συνεργασίας υποβάλλονται σε έντυπη μορφή, σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο του Enterprise Europe Network
 • Tα προφίλ συνεργασίας δημοσιεύονται σε έντυπο κατάλογο, ο οποίος αποστέλλεται σε όλους τους συμμετέχοντες και αποτελούν τη βάση για τη διοργάνωση διμερών συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες.
 • Αναζητήστε στα δημοσιευμένα προφίλ τους συνεργάτες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και ζητήστε τους να τους συναντήσετε κατά τις ημέρες του brokerage event στον προκαθορισμένο χώρο.
 • Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση.

Σημαντικές ημερομηνίες

 • Εγγραφή στο συνέδριο: έως 20 Ιουλίου 2015
 • Υποβολή προφίλ συνεργασίας: έως 28 Ιουλίου 2015
 • Κατάλογος συμμετεχόντων και προφίλ συνεργασίας (αποστολή από τους διοργανωτές): έως 3 Αυγούστου 2015
 • Υποβολή αίτηση για συναντήσεις: έως 30 Αυγούστου 2015
 • Πρόγραμμα διμερών συναντήσεων (αποστολή από τους διοργανωτές): 7 Σεπτεμβρίου 2015
 • Συνέδριο: 16-17 Σεπτεμβρίου 2015
 • Διμερείς συναντήσεις συνεργασίας: 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κόστος συμμετοχής 

 • H συμμετοχή στο brokerage event είναι δωρεάν.
 • Τα κόστη μετακίνησης και διαμονής βαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Περισσότερες πληροφορίες

 • Δρ. Ηρακλής ΑγιοβλασίτηςΕθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης /Enterprise Europe Network-Hellas Enterprise Europe Network- Hellas Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, 11635 ΑθήναΤηλ.: 210 7273921, Φαξ: 210 7259070Ε-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Web:www.ekt.gr / www.enterprise-hellas.gr

 

 • κα. Λιάνα ΠαπατέρπουΑΝΚΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. /Enterprise Europe Network-HellasΦον Καραγιάννη 1-3, 50100 Κοζάνη Τηλ.: 24610.24022 & 24610.27946 (εσωτ.677, 676) fax: 24610.49210 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Web: www.anko.gr & www.anko-eunet.gr

image

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟΜέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3 50100 Κοζάνη Τηλ.: +30 24610 24022 Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/http://www.enterprise-hellas.gr/

Το Enterprise Europe Network - Hellas είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ.

Το Enterprise Europe Network - Hellas, μέλος του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.