• Σχεδιασμός & Διαχείριση Προγραμμάτων
  Σχεδιασμός & Διαχείριση Προγραμμάτων
  Ανάπτυξη της Υπαίθρου
  Στήριξη της Επιχειρηματικότητας
  Ενίσχυση της Ανάπτυξης
  Επιχειρηματικός Σχεδιασμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης
 • CLLD/LEADER & Προτεραιότητα 4 ΕΠΑλΘ
  Μέτρο 19 CLLD/LEADER & Προτεραιότητα 4 ΕΠΑλΘ
  Τοπική επιχειρηματικότητα – αγροδιατροφή
  Δικτύωση-Συνεργασία-Συμμετοχή
  Ποιότητα ζωής τοπικού πληθυσμού
  Καινοτομία
 • EEN
  To Δίκτυο «Enterprise Europe Network»
  συνιστά μία φιλόδοξη πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
  Αποτελεί ένα σύγχρονο και ευέλικτο εργαλείο
  επιχειρηματικής υποστήριξης σ' όλη την Ευρώπη
 • GEODM
  Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Δυτικής Μακεδονίας
  Ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε
  Χαρτογραφικά, Περιγραφικά Στοιχεία
  και Θεματικούς Χάρτες

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, την ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας, και την υποστήριξη των ΣΒΒΕ και ΣΕΒΕ, διοργανώνει δύο ειδικές ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Κοζάνη και στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για τους οριστικά ενταγμένους δικαιούχους των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020: «Αυτοαπασχόληση Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης», «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα», «Αναβάθμιση ΠΜΜΕ στις νέες Αγορές» και «Ενίσχυση Τουριστικών ΜμΕ».

(Οι Δράσεις χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε. και το Εθνικούς Πόρους).

Ειδικότερα οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν :

α) Στην Κοζάνη, στις 14/03/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο Κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας -ΖΕΠ) στην Κοζάνη.

β) Στη Θεσσαλονίκη στις 19/3/2019 , ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου 1).

(Οι αίθουσες είναι προσβάσιμες σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 2310-480.000).

Η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ θα ενημερώσει με ηλεκτρονικό τρόπο (στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση επαλήθευσης) τους Δικαιούχους των εν λόγω δράσεων για τη συμμετοχή τους.

Στις εκδηλώσεις τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ λαμβάνοντας υπόψη τη μέχρι τώρα πορεία υλοποίηση των Δράσεων και των έργων που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτών, θα δώσουν χρήσιμες οδηγίες και διευκρινίσεις στους Δικαιούχους των εν λόγω Δράσεων για την ορθή υλοποίηση των έργων τους και θα απαντήσουν στις απορίες τους.

ΚΕΠΑ - ΑΝΕΜ

Οικισμός Λήδα-Μαρία
Κτήριο Ερμής (1ος όροφος)
6ο χλμ Χαριλάου - Θέρμης
57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκης
2310 480.000
2310 480003
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://e-kepa.gr, https://kepa-anem.gr

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.