• LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
  LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
  Σχεδιάζουμε μαζί το νέο πρόγραμμα
 • EEN
  To Δίκτυο «Enterprise Europe Network»
  συνιστά μία φιλόδοξη πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
  Αποτελεί ένα σύγχρονο και ευέλικτο εργαλείο
  επιχειρηματικής υποστήριξης σ' όλη την Ευρώπη
 • GEODM
  Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Δυτικής Μακεδονίας
  Ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε
  Χαρτογραφικά, Περιγραφικά Στοιχεία
  και Θεματικούς Χάρτες

image Στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης του έργου με τίτλο: «Διερεύνηση της κλαδικής επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και της δυνατότητας πρωτογενούς παραγωγής στον κλάδο της μεταποίησης μέσα από την παραγωγή πρώτων υλών που εισάγονται μέχρι σήμερα από τοπικές επιχειρήσεις», μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας καλούνται οι επιχειρηματίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να συμμετέχουν στην έρευνα που διεξάγεται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό:

-        Την καταγραφή και ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης της επιχειρηματικότητας στις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών.

-        Την ανάδειξη τομέων και κλάδων οικονομικής δραστηριότητος οι οποίοι εμφανίζουν δυναμισμό και έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον.

-        Την αποτύπωση - ανάλυση των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν και εισάγουν οι τοπικές επιχειρήσεις.

-        Την διερεύνηση της δυνατότητας παραγωγής των συγκεκριμένων πρώτων υλών ώστε να επιτευχθεί η σταδιακή μείωση εισαγωγής τους.

Βάσει των ανωτέρω, θα αναδειχθούν οι τομείς και οι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητος οι οποίοι εμφανίζουν δυναμισμό και έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον και θα γίνουν προτάσεις για πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν και για μέτρα που θα πρέπει να ενσωματωθούν στα περιφερειακά κυρίως προγράμματα δράσης με σκοπό την τόνωση της απασχόλησης.

imageΓια την εκπόνηση της έρευνας έχει δημιουργηθεί ένα ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, η διάρκεια συμπλήρωσης του οποίου δε ξεπερνάει τα 5 λεπτά. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:https://goo.gl/J7453N

Η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων επιχειρήσεων στην έρευνα κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για τη σωστή εξαγωγή των αποτελεσμάτων. Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο τόσο ηλεκτρονικά όσο και σε έντυπη μορφή στους παρακάτω συνδέσμους:   http://dasta.uowm.gr/innovation/ και www.materlab.eu 

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα είναι διαθέσιμα προς τις επιχειρήσεις και τους φορείς της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,η βοήθεια των οποίων κρίνεται απαραίτητη.

Υποστήριξη έρευνας: ΑΝΚΟ ΑΕ/Enterprise Europe Network-Hellas

Πληροφορίες:

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Δρ. Ε. Σαμαρά, Ερευνητής, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Εργαστήριο Διαχείρισης Τεχνολογίας (MaterLab)Τηλ. +30 24610 56660, +30 24610 56664

Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότηταςe-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Τηλ. +30 24610 56250, +30 24610 56254

 

image

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟΜέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-350100 ΚοζάνηΤηλ.: +30 24610 24022Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/http://www.enterprise-hellas.gr/

Το Enterprise Europe Network - Hellas     είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ.

Το Enterprise Europe Network - Hellas    , μέλος του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.