• Ecotours
    Ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών μετατρέποντάς τες σε εργαστήρια
    για τη συν-ανάπτυξη κυκλικών και βιώσιμων τουριστικών οικοσυστημάτων
  • Επιχειρημάτικα πάρκα
    Συμμετέχουμε. Συνδιαμορφώνουμε το αύριο
    Θεματικά Επιχειρηματικά Πάρκα
    Δυτικής Μακεδονίας
  • Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ
  • Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ
  • LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
    LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
    Σχεδιάζουμε μαζί το νέο πρόγραμμα
  • EEN
    To Δίκτυο «Enterprise Europe Network»
    συνιστά μία φιλόδοξη πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
    Αποτελεί ένα σύγχρονο και ευέλικτο εργαλείο
    επιχειρηματικής υποστήριξης σ' όλη την Ευρώπη


Leader






 


Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην Ε.Ε

Πληρωμές, δάνεια & επενδύσεις

Σύσταση & επέκταση επιχείρησης


geodm.gr

Η Αναπτυξιακή Τράπεζα του Κατάρ (Qatar Development Bank) προσκαλεί εκπροσώπους επιχειρήσεων να συμμετέχουν στη διαδικτυακή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (virtual B2B), που θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Ιουλίου 2021.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν, από κοινού, τις δυνατότητες επίτευξης επιχειρηματικών συνεργασιών στο εγγύς μέλλον. Η εκδήλωση υποστηρίζετα από το Δίκτυο Enterprise Europe Network μέλος του οποίου είναι η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.

Το «Qatar Matchmaking Event» είναι μια virtual εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B) και έκθεση, η οποία διοργανώνεται για τρίτη συνεχή φορά μέσα σε 2 χρόνια, μετά από δύο επιτυχημένες διοργανώσεις, στις οποίες συμμετείχαν περισσότερες από 1.900 επιχειρήσεις από 50 χώρες, και προγραμματίστηκαν πάνω από 1.400 διαδικτυακά ραντεβού. Στόχος της εκδήλωσης είναι η δικτύωση και η αναζήτηση ευκαιριών για επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ σημαντικών εταιρειών, με έδρα το Κατάρ, και διεθνών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους εξής κλάδους:

  • Κατασκευές, Οικοδομικά Υλικά, Χημικά και Ηλεκτρικός Εξοπλισμός
  • Πλαστικό και Συσκευασία
  • Χημικά προϊόντα
  • Προϊόντα χαρτιού
  • Ταχέως αναπτυσσόμενα καταναλωτικά αγαθά
  • Τρόφιμα / Ποτά
  • Υπηρεσίες Τεχνολογίας πληροφοριών & Επικοινωνίας (ICT) και Startups
  • Φαρμακευτικός, Υγειονομικός και Ιατρικός Εξοπλισμός

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν , διαδικτυακά, με εν δυνάμει προμηθευτές, διανομείς, εταίρους κοινοπραξιών καθώς και κυβερνητικούς εκπροσώπους, δημιουργώντας έτσι μια άμεση σχέση μεταξύ των επιχειρήσεων και της βιομηχανικής κοινότητας του Κατάρ.

Οι προκαθορισμένες, διαδικτυακές συναντήσεις θα διοργανωθούν από το «Enterprise Europe Network Qatar» μέσω του νέου εργαλείου «B2match» για εικονικές (virtual) συναντήσεις.

Η εγγραφή σας είναι πλέον δυνατή στο https://matchmaking.qdb.qa/

(Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή ζώνη ώρας κατά την εγγραφή)


Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη διαδικτυακή εκδήλωση Β2Β μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες ή και για υποστήριξη με την ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε., μέλος του Enterprise Europe Network, κ. Σπύρο Κελλίδη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κα. Λιάνα Παπατέρπου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.2461024022, 24610.27946 (εσωτερικά 676,677)
Website: www.anko.gr & www.anko-eunet.gr


ANKO AE Social Media

 

ANKO SA Facebook  ANKO SA LinkedIn  ANKO SA Instagram  ANKO SA Youtube

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.