• Ecotours
  Ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών μετατρέποντάς τες σε εργαστήρια
  για τη συν-ανάπτυξη κυκλικών και βιώσιμων τουριστικών οικοσυστημάτων
 • Επιχειρημάτικα πάρκα
  Συμμετέχουμε. Συνδιαμορφώνουμε το αύριο
  Θεματικά Επιχειρηματικά Πάρκα
  Δυτικής Μακεδονίας
 • Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ
 • Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ
 • LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
  LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
  Σχεδιάζουμε μαζί το νέο πρόγραμμα
 • EEN
  To Δίκτυο «Enterprise Europe Network»
  συνιστά μία φιλόδοξη πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
  Αποτελεί ένα σύγχρονο και ευέλικτο εργαλείο
  επιχειρηματικής υποστήριξης σ' όλη την Ευρώπη

Πρωτάθλημα Κυπρίνου Λίμνης Πολυφήτου


Leader


 


Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην Ε.Ε

Πληρωμές, δάνεια & επενδύσεις

Σύσταση & επέκταση επιχείρησης


geodm.gr

image Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας εξέδωσε δημόσια διαβούλευση που αφορά στη γενική νομοθεσία τροφίμων και συγκεκριμένα στον Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 178/2002 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 28ης Ιανουαρίου 2002 για τον καθορισμό των γενικών αρχών και απαιτήσεων της νομοθεσίας για τα τρόφιμα, για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων και τον καθορισμό διαδικασιών σε θέματα ασφαλείας των τροφίμων.  

image Μέσω της δημόσιας διαβούλευσης η ΕΕ επιθυμεί  να μάθει με ποιο τρόπο η συγκεκριμένη νομοθεσία για τα τρόφιμα επηρεάζει τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον κλάδο τροφίμων και παράλληλα επιδιώκει να αφουγκραστεί τις εμπειρίες τους, θετικές ή αρνητικές, όσον αφορά τη συμμόρφωση με τους βασικούς κανόνες, και, ειδικότερα, αν εξαιτίας του παρόντος κανονισμού αυξήθηκε ο διοικητικός φόρτος των ΜΜΕ στο χρονικό διάστημα 2002 - 2013.

Οι παρατηρήσεις θα βοηθήσουν την ΕΕ να εκτιμήσει την αποτελεσματικότητα της νομοθεσίας και πιθανώς να την τροποποιήσει.

Στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου αυτού, το Enterprise Europe Network - Hellas στην ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. καλεί όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ζωοτροφών σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευαστών υλικών που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα (π.χ. συσκευασίες, μαχαιροπίρουνα, μαγειρικά σκεύη) και των παρασκευαστών προϊόντων φυτοπροστασίας (φυτοφάρμακα) να συμμετέχουν στη δημόσια διαβούλευση, που πραγματοποιείται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο,καταγράφοντας τις απόψεις τους στο συνημμένο ερωτηματολόγιο και αποστέλλοντάς το στις υπηρεσίες της ΑΝΚΟ / Enterprise Europe Network - Hellas (υπόψιν κ. Σπύρου Κελλίδη, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., φαξ: 24610-49210) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 26 Μαΐου 2015.

Σε περίπτωση που θέλετε να διασφαλίσετε ότι η συγκεκριμένη έρευνα σας αφορά μπορείτε να δείτε παραδείγματα σχετικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που θα σας βοηθήσουν. 

image

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟΜέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3 50100 Κοζάνη Τηλ.: +30 24610 24022 Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/http://www.enterprise-hellas.gr/

Το Enterprise Europe Network - Hellas είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ.

Το Enterprise Europe Network - Hellas, μέλος του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.