• Ecotours
  Ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών μετατρέποντάς τες σε εργαστήρια
  για τη συν-ανάπτυξη κυκλικών και βιώσιμων τουριστικών οικοσυστημάτων
 • Επιχειρημάτικα πάρκα
  Συμμετέχουμε. Συνδιαμορφώνουμε το αύριο
  Θεματικά Επιχειρηματικά Πάρκα
  Δυτικής Μακεδονίας
 • Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ
 • Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ
 • LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
  LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
  Σχεδιάζουμε μαζί το νέο πρόγραμμα
 • EEN
  To Δίκτυο «Enterprise Europe Network»
  συνιστά μία φιλόδοξη πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
  Αποτελεί ένα σύγχρονο και ευέλικτο εργαλείο
  επιχειρηματικής υποστήριξης σ' όλη την Ευρώπη

Πρωτάθλημα Κυπρίνου Λίμνης Πολυφήτου


Leader


 


Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην Ε.Ε

Πληρωμές, δάνεια & επενδύσεις

Σύσταση & επέκταση επιχείρησης


geodm.gr

Η ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας σας ενημερώνει ότι ο φορέας διαχείρισης προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ , εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του ΕΠΑΝ ΙΙ, ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνει

την Τετάρτη 20 Μαϊου 2015 στη Θεσσαλονίκη και ώρα 7.00μ.μ στο ξενοδοχείο ''ΤΗΕ ΜΕΤHOTEL"

 ενημερωτική εκδήλωση για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης με θέμα:

«Net-Metering: Νέο Εργαλείο μείωσης του ενεργειακού κόστους των επιχειρήσεων από τηνεγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Σταθμών»

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Ενέργειας και περιβάλλοντος και των φορέων του καθώς και ειδικοί επιστήμονες που θα αναλύσουν το θεσμικό πλαίσιο, τις ωφέλειες και τις τεχνικές λεπτομέρειες για τη χρήση του Net-Metering (ενεργειακός συμψηφισμός).

image Τι είναι το Net Metering;

 Ως Net Metering ορίζεται η δυνατότητα που δίνεται σε καταναλωτές του ηλεκτρικού δικτύου Χαμηλής Τάσης να εγκαταστήσουν ΦΒ σταθμούς για αποκλειστική χρήση την ιδιοκατανάλωση της παραγόμενης ενέργειας με εφαρμογή ενεργειακού συμψηφισμού. Οι ΦΒ σταθμοί μπορούν να εγκατασταθούν αποκλειστικά σε σταθερές βάσεις, είτε στη στέγη των καταναλωτών, είτε στο έδαφος (στο αγροτεμάχιο της μονάδας ή σε όμορο αυτού) και θα πρέπει να διαστασιολογούνται με στόχο η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια να συμψηφίζεται με την αντίστοιχη καταναλισκόμενη. Με τις προβλέψεις της νομοθεσίας δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να μειώσουν σημαντικά τα έξοδα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

 •   Ποιοι μπορούν να εγκαταστήσουν ΦΒ σταθμού με Net Metering;

Δικαίωμα εγκατάστασης έχουν φυσικά πρόσωπα (επιτηδευματίες ή μη), και νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, τα οποία είτε έχουν στην κυριότητά τους το χώρο στον οποίο θα εγκατασταθεί το ΦΒ σύστημα, είτε έχουν την νόμιμη χρήση αυτού (π.χ. μέσω μίσθωσης, δωρεάν παραχώρησης κλπ) και έχουν διασφαλίσει την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του χώρου.

 • Το πρόγραμμα της εκδήλωσης επισυνάπτεται.

 

image

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟΜέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3 50100 Κοζάνη Τηλ.: +30 24610 24022 Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/http://www.enterprise-hellas.gr/

Το Enterprise Europe Network - Hellas είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ.

Το Enterprise Europe Network - Hellas, μέλος του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.