• Ecotours
    Ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών μετατρέποντάς τες σε εργαστήρια
    για τη συν-ανάπτυξη κυκλικών και βιώσιμων τουριστικών οικοσυστημάτων
  • Επιχειρημάτικα πάρκα
    Συμμετέχουμε. Συνδιαμορφώνουμε το αύριο
    Θεματικά Επιχειρηματικά Πάρκα
    Δυτικής Μακεδονίας
  • Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ
  • Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ
  • LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
    LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027
    Σχεδιάζουμε μαζί το νέο πρόγραμμα
  • EEN
    To Δίκτυο «Enterprise Europe Network»
    συνιστά μία φιλόδοξη πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
    Αποτελεί ένα σύγχρονο και ευέλικτο εργαλείο
    επιχειρηματικής υποστήριξης σ' όλη την Ευρώπη


Leader






 


Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην Ε.Ε

Πληρωμές, δάνεια & επενδύσεις

Σύσταση & επέκταση επιχείρησης


geodm.gr

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών SIAL 2022 (15-19 Οκτωβρίου 2022), διοργανώνεται από τη Business France, σε συνεργασία με τα Εμπορικά Επιμελητήρια Νορμανδίας & Παρισιού και με τη στήριξη του Δικτύου Enterprise Europe Network, η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων "Βusiness Meetings Food Paris" από τις 15 έως τις 21 Οκτωβρίου 2022.

Οι Επιχειρηματικές Συναντήσεις ''Business Meetings Food Paris'' θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου 2022 στην Έκθεση SIAL στο Παρίσι και διαδικτυακά από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2022, όπου παραγωγοί και αγοραστές θα συναντηθούν με στόχο την εξεύρεση νέων προϊόντων.

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL 2022 θα διεξαχθεί από 15-19 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι / Γαλλία και αποτελεί την μεγαλύτερη στο είδος της έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται οι εξελίξεις και οι τάσεις που καθορίζουν την βιομηχανία τροφίμων διεθνώς.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε στις επιχειρηματικές συναντήσεις ''Business Meetings Food Paris''

  1. Εγγραφή στην πλατφόρμα. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 28η Σεπτεμβρίου 2022.
  2. Συμπληρώστε μια σύντομη φόρμα εγγραφής που περιγράφει την εταιρεία σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.
  3. Ζητήστε συναντήσεις και αποδεχτείτε ή απορρίψτε αιτήματα συναντήσεων.
  4. Προχωρήστε στην πληρωμή των συναντήσεων με την παραλαβή της τελικής ατζέντας σας (μόνο για προμηθευτές).
  5. Γνωρίστε τους πιθανούς συνεργάτες σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για Β2Β συναντήσεις από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου ή διαδικτυακά από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου 2022.

Προθεσμία εγγραφής: 28 Σεπτεμβρίου 2022
Τιμή για προμηθευτές: 250 € ανά επιβεβαιωμένη συνάντηση (χωρίς φόρο)

Η εγγραφή για τη συμμετοχή σας στην Εκδήλωση Business Meetings Food Paris
στον ιστότοπο b2Match:
https://business-meetings-food-paris-2022.bf.b2match.io/

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β, μπορούν να επικοινωνήσουν, για περισσότερες πληροφορίες ή και για υποστήριξη, με την ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε., μέλος του Enterprise Europe Network, και συγκεκριμένα με τον κ. Σπύρο Κελλίδη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή και την κα. Λιάνα Παπατέρπου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στα τηλέφωνα 24610.24022 και 24610.27946 (εσωτερικά 676,677)
Website: https://www.anko.gr & https://www.anko-eunet.gr


ANKO AE Social Media

 

ANKO SA Facebook  ANKO SA LinkedIn  ANKO SA Instagram  ANKO SA Youtube

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.