Leader






 


Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην Ε.Ε

Πληρωμές, δάνεια & επενδύσεις

Σύσταση & επέκταση επιχείρησης


geodm.gr

eAmbrosiaΟι γεωγραφικές ενδείξεις της Ε.Ε. προστατεύουν περισσότερα από 3.400 ονόματα προϊόντων προκειμένου να προωθήσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και να υπερασπιστούν την παραδοσιακή τεχνογνωσία των παραγωγών τους. Μέσω της νέας δημόσιας βάσης δεδομένων «eAmbrosia» παρέχεται εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με όλες τις γεωγραφικές ενδείξεις της ΕΕ.

Η πλατφόρμα παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 1η Απριλίου και η λειτουργία της θα υλοποιηθεί σε τρεις φάσεις μέσα στο 2019.

Σε πρώτη φάση η βάση δεδομένων θα περιλαμβάνει μόνο τα κρασιά γεωγραφικής ένδειξης ενώ μέχρι το καλοκαίρι θα ενταχθούν και τα αλκοολούχα ποτά. Μέχρι το τέλος του 2019, όλα τα γεωργικά προϊόντα διατροφής της ΕΕ θα αποτελούν μέρος της eAmbrosia.

Με το νέο σύστημα θα απλοποιηθεί η αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τις γεωγραφικές ενδείξεις και θα αυξηθεί η διαφάνεια για παραγωγούς, εθνικές αρχές και όσους ενδιαφέρονται για τα ευρωπαϊκά γεωγραφικά στοιχεία.

Η eAmbrosia θα αντικαταστήσει τις τρέχουσες βάσεις δεδομένων για το κρασί (e-Bacchus), τα οινοπνευματώδη ποτά (e-Spirit-Drinks) και τα τρόφιμα (Door).


ANKO AE Social Media

 

ANKO SA Facebook  ANKO SA LinkedIn  ANKO SA Instagram  ANKO SA Youtube

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.