Ecotours Evaluation image

H ανοιχτή πρόσκληση ECOTOURS και η υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης από τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου και συναφών προς αυτόν κλάδους ολοκληρώθηκε επίσημα στις 10 Αυγούστου και όλοι οι εταίροι του προγράμματος στην Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία είμαστε ενθουσιασμένοι με την εξαιρετική ανταπόκριση των επιχειρήσεων και τον σημαντικό αριθμό αιτήσεων που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο για να στείλουν τις αιτήσεις τους στο πρόγραμμα #Ecotours!!

Γνωρίζουμε ότι όλοι ανυπομονείτε να μάθετε τα αποτελέσματα και σας ενημερώνουμε ότι εργαζόμαστε επιμελώς για να εξετάσουμε όλες τις αιτήσεις.

Στόχος μας είναι να ολοκληρωθούν οι αξιολογήσεις εντός έξι (6) εβδομάδων από την προθεσμία υποβολής αιτήσεων, όπως προβλέπεται στον οδηγό της ανοιχτής πρόσκλησης.

Τι έπεται?

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης μέσω αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) γι αυτό παρακαλούμε να παρακολουθείτε καθημερινά τα εισερχόμενά σας (**και ίσως ακόμη και αυτόν τον ενοχλητικό φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam) για κάθε ενδεχόμενο). Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα λάβετε τα νέα μόλις είναι έτοιμα!

Για άλλη μια φορά, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλες τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις που συμμετείχαν! Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα.

Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις!

#ECOTOURS #CIRCULARTOURISM #SUSTAINABLETOURISM #MSMEs #SMEs #COSME #EISMEA #EU


ANKO AE Social Media

 

ANKO SA Facebook  ANKO SA LinkedIn  ANKO SA Instagram  ANKO SA Youtube

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.